Turneringer

På given foranledning
Fra og med efterårssæsonen 2018 har alle klubber i Bellevue taget den nye version af BridgeCentralen i brug. Resultatsiderne tager sig noget anderledes ud end sædvanligt, og det har medført et par spørgsmål, der her søges besvaret:

1. Når man under Turneringer vælger det relevante spilletidspunkt fra menuen, kommer man ind på siden Overblik, der viser en liste over spillede og planlagte turneringer..
2. Klik på det ønskede Tidspunkt og ønsket Række. Man kommer herefter til Resultatsiden. Den er sorteret efter aktuel placering i turneringen, med angivelse af Forventet og Opnået pct-score(i forhold til Handicap), aftenens Score, MP (vundne bronzepoint), Handicap (ændring af Hcp), Placering(for den aktuelle sektion), samlet Score (for igangværende turnering) og til sidst den samlede Placering i den igangværende turnering.
3. For at se resultater for de enkelte spil, klik på jeres Parnummer i venstre side. Man kommer nu til siden Personligt regnskab for par nr. [nn]: [navne]. Den er sorteret efter rækkefølgen af spillede kortnr. I forhold til tidligere er der her også angivet hvor mange pct man har scoret i det enkelte spil, og hvor mange pct man har scoret i runden.
4. For at se hvordan man har klaret sig i forhold til de øvrige par i rækken, klik på et Spilnummer i venstre side. Man kommer nu til den sædvanlige oversigt over feltets kontrakter og resultater for det aktuelle spil.

I tvivlsspørgsmål, send mig en mail: torbenthrane@gmail.com

Appelfrist
Det gælder for alle ordinære spilleaftener at man kan rette henvendelse til turneringslederen om at få rettet evt. indtastningsfejl eller andre uregelmæssigheder indtil spilstart den følgende uge.

I menuen til venstre kan du vælge klubbens turneringer og se startlister, stillinger og resultater .

Bemærk at turneringsoversigten åbnes i det faneblad som klubbens hjemmeside er åbnet i. Man når tilbage via browserens tilbageknap.
Når man fra turneringsoversigten vælger en bestemt række, åbnes resultatsiden derimod i et nyt faneblad. Dette kan bare lukkes når man at færdig med at studere det.